Львів на свята очікує півмільйона туристів. Житла майже не залишилось

2916 0
У Львові майже не залишилося вільних квартир і готельних номерів на зимові свята. І це – незважаючи на зростання цін. Ціни у львівських хостелах коливаються від 300 до 700 гривень. Чим ближче до центру міста і менше сусідів по кімнаті – тим дорожче.

Перші замовлення на новорічні свята надійшли ще влітку. Сьогодні вільних місць на початок січня практично не залишилося, пише Сегодня.

"Залишилися лише поодинокі місця в багатомісних кімнатах, та й то їх уже досить важко знайти, і навіть хостели на околиці міста вже практично всі зайняті", – розповів директор туристичної агенції Ірина Бандровський.

У Михайла Бокоча – шість квартир. Всі здає в оренду. На Різдво і Новий рік – вільних немає, заброньовані за святковим тарифом.

Читайте також: Куди піти на зимові свята у Львові. Програма

"Якщо середня ціна однокімнатної квартири в звичайний час – 200-400 гривень, залежно від якості, то на Новий рік – ціна потроюється. Двокімнатні квартири відповідно коштують 900-1500 грн, в трикімнатні від 1500 гривень за святкування Нового року", – говорить Михайло Бокоч.

А ось ось в готелях цін не піднімали. На Різдво вільних номерів немає, а на Новий Рік шанси поселитися ще є: "Якщо в інші період ціни нижчі, у нас бувають акції та знижки на проживання, то на Новорічну ніч і на Різдво ми їх прибрали, оскільки завантаженість досить висока", – розповідає директор з маркетингу готелю Олена Пашніна.

Вцілому, до Львова на свята чекають у гості півмільйона туристів. Більшість – кияни та жителі південних і східних областей України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!