Львів планує налагоджувати туристичні зв’язки з Аргентиною

1887 0
Філію аргентинської школи туризму, котра успішно працює при посольстві Аргентини в Києві, можуть відкрити й у Львові. Таку ідею підтримав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Лілою Ролдан Васкес де Муан, що відбулась у середу, 25 листопада, – інформують у прес-службі ЛОДА.
фото: dartour.com.ua, opogode.ua, bounty-da.dp.ua, mir-faktov.com

фото: dartour.com.ua, opogode.ua, bounty-da.dp.ua, mir-faktov.com

Посол розповіла, що на базі посольства у Києві вже кілька років діє школа для туристичних операторів. «Школа дає можливість українським туроператорам отримати і систематизувати знання про Аргентину, як про новий туристичний напрямок. І власне нашою ініціативою є створення такої філії у Львові, що дуже важливо для розвитку туристичної співпраці», – сказала Ліла Ролдан Васкес де Муан.

Під час розмови Олег Синютка підтримав необхідність відкриття такого туристичного закладу. «Ми скеруємо запит у наші навчальні заклади, які готують спеціалістів у галузі туризму. Після чого запропонуємо конкретні можливості щодо відкриття такої школи тут у Львові», – підкреслив він.

Читайте також: У Львові запроваджують спільне кіновиробництво з Китаєм

Також керівник області прийняв запрошення від посла Аргентинської Республіки щодо участі представників Львівської ОДА у презентації інвестиційних можливостей Аргентини, яка відбудеться 17 грудня в Аргентинському домі у Києві.

Нагадаємо, що Ліла Ролдан Васкес де Муан перебувала у Львові з останнім офіційним візитом у якості Надзвичайного і Повноважного Посла Аргентини. Вона також взяла участь у заходах із нагоди встановлення меморіальної дошки на будівлі першої Консульської установи Аргентинської Республіки у  Львові.

Опублікувала Наталія Середюк 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!