Львів представили на виставці нерухомості у Каннах

3479 0
Сьогодні, 15 березня, стартувала головна міжнародна виставка нерухомості MIPIM-2016, що відкриває можливості до джерел фінансування у всьому світі. В межах події о 16:00 за українським часом відбудеться відкриття львівського стенду, який єдиний представлятиме місто України.

Цього року серед представників 89-и країн світу Львів презентуватимуть 10 компаній, а також Львівська міська рада. Зокрема на презентації стенду буде присутній і мер міста Андрій Садовий. Організацією учасників займалася в. о. начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Ольга Сивак.

«В першу чергу ми вирішили поїхати на цю виставку заради загальної промоції міста,- востаннє місто було на цій виставці у 2008 році.- Якщо ми позиціонуємо себе європейським містом з високим рівнем розвитку, ми повинні брати участь в таких подіях», - запевняє Ольга Сивак.

Цього року міська рада домовилася зі спонсорами, серед яких здебільшого приватні девелоперські компанії «Ріел», голландська «CTP», «Технопарк» та «Електрон», який продає міський електротранспорт, орієнтований на європейський ринок.

До розробки львівського стенду залучили людей з різних країн. Дизайн доручили креативному львівському бюро, втім сам макет зробили у Чехії.

Основна ідея MIPIM – це налагодження контактів та спілкування, тож завдання представників Львова – розповідати та знайомитися з інвесторами, представниками бізнесу та інших секторів. «Тут є компанії з цілого світу. Ми, на жаль, не перші у списках на інвестиційній карті, тому треба показувати цікаві проекти, розказувати, ламати стереотипи – довести, що Львів має що запропонувати на європейському рівні», - говорить Ольга Сивак. За її словами, більшість міст представлятимуть мери, відтак, «багато людей саме хочуть прийти поспілкуватися з мером».

До відкриття делегати від Львова розіслали більше 100 запрошень на відкриття. Загалом з компаніями і міською радою на виставці Львів представлятиме близько 30 людей.

Участь Львова у цій виставці стала можливою завдяки підтримці CTP (інвестор індустріального парку), РІЕЛу, Технопарку, Електрону, готелю Leopolis, Інноваційного парку, юридичної компанії GoLaw, Майстерні шоколаду і карамелі.

Міжнародна виставка охоплює 89 країн, вона є щорічною, а територія площі на якій відбувається МІРІМ складає 17 700 квадратних метрів. Загальна кількість відвідувачів -  21 400 гостей. В рамках заходу можна ознайомляться з екстраординарними проектами, бізнес-послугами та світовими інноваційними рішеннями 2445 компаній.

Також Tvoemisto.tv ексклюзивно повідомлятиме усе найцікавіше з місця подій, завдяки присутності на виставці журналіста.

Зазначимо, що 27-а міжнародна виставка MIPIM-2016 триватиме до 18 березня. Цьогоріч вона зібрала майже 22 тисячі учасників, серед яких найбільш впливові гравці міжнародного ринку нерухомості.

Ірина Матвіїшин

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!