Політична реклама

Львів продає ділянку біля Винниківського озера

1297 0
Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради 7 лютого обранці затвердили перелік земельних ділянок, призначених для продажу у власність або для права оренди на земельних торгах (аукціонах). Документ підтримали 62 обранці.

У переліку ділянок, призначених для продажу на земельних торгах, -- сім об'єктів, а зокрема, на вул. Богданівській, 44 (площа -- 0,03 га), на вул Володимира Великого, 2-4 (0,1 га), вул Володимира Великого, 4-6 (0,1 га), на вул. Личаківській, біля Винниківського озера (0,14 га).

На прохання Руслана Валька, голови земельної комісії Львівської міськради, з переліку ділянок, призначених для продажу права оренди на торгах чи аукціонах, вилучили три об'єкти -- ділянки на вул. Скрипника, 1, 9 та пр. Червоної Калини. 23.

Зауважимо, депутати вилучили з порядку денного пленарного засідання проект ухвали про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціонах для будівництва багаторівневих паркінгів. У переліку були дві ділянки -- на вул. Клепарівській, 39-а та пр. Чорновола, 67-б, повідомляють Львівські новини онлайн.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!