Львівська 103-тя бригада відкрила додаткові номери для звернення родин військовослужбовців

8648 0
Телефонувати можна за номерами: 068 746 06 82, 095 530 38 87.
Фото: АСС

Фото: АСС

Львівська 103-тя бригада відкрила додаткові контактні телефони для звернення родин військовослужбовців. Про це повідомили на сторінці бригади у Фейсбуку.

«103-тя окрема бригада Сил ТрО ЗСУ вже більше місяця знаходиться в районі виконання завдань. Ми щиро розуміємо та розділяємо переживання родин військовослужбовців за своїх синів, братів та чоловіків, тож командування бригади відкриває два додаткові номери телефонів, де наші фахівці готові відповісти на усі питання, які стосуються перебігу військової служби», – йдеться на сторінці бригади у Фейсбуку.

Читайте також: Керівник Львівської ОВА запевняє, що військові і тероборона з Львівщини забезпечені всім необхідним

У відділенні морально-психологічного забезпечення 103-тьої бригади Тvoemisto.tv повідомили, що кожного дня приймають від 20-ти телефонних дзвінків. 

«Контактний центр створений більше для родин військовослужбовців, які зараз перебувають у зоні виконання завдань. Тобто, виникає багато запитань щодо ротацій, законодавчої бази, тощо. Центр збирає всі заявки, оформляє в журналі, скеровує до фахівців та надає відповідь», – повідомили у бригаді.

За його словами, контактний центр робить щотижневі звіти і надає командуванню бригади. За можливості вирішують питання, за якими звертаються родини військовослужбовців. 

«Є такі питання, які стосуються стану здоров'я військового, терміну перебування, чи де він знаходиться, то ми це все реєструємо і виходимо на відповідних посадових осіб, після чого вирішуємо ці питання», – зазначили у коментарі Тvoemisto.tv

Телефонувати можна за номерами: 068 746 06 82, 095 530 38 87.

Нагадаємо, військовослужбовець, який йде захищати Україну від російського ворога, повинен бути забезпечений усім необхідним. Наскільки сьогодні забезпечений військовий, чому волонтери, а не держава, далі одягають військових, які є проблеми з постачанням допомоги та чи є налагоджена координація між владою і волонтерами читайте у матеріалі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!