Львівська спортсменка здобула бронзу Чемпіонату світу з веслування на байдарках та каное

945 0
Христина Осіпчук – вихованка СДЮСШОР-1 з веслування та важкої атлетики.
Фото: Управління спорту Львова

Фото: Управління спорту Львова

Львів’янка Христина Осіпчук разом з іншими каноїстками – Ксенією Романчук, Іриною Федорів та Тетяною Смиловенко стали бронзовими призерками у каное-четвірці на 500 метрів на Чемпіонату світу з веслування на байдарках та каное серед юніорів. Про це повідомляє управління спорту Львова.

Читайте також: Львівський веслувальник став чемпіоном світу серед молоді

Змагання проходять у Сегеді, що в Угорщині.

Христина Осіпчук є вихованкою СДЮСШОР-1 з веслування та важкої атлетики. Її першим тренером є Володимир Бартко, а зараз спортсменка тренується під керівництвом Романа Дмитришина.

Нагадаємо, що четверо спортсменів з Львівщини здобули 16 медалей на Іграх Воїнів у США. Це ветерани та чинні військові, які мали поранення. Найбільше — 7 медалей виборов Віктор Легкодух. «Золото» у метанні диска, і у метанні булави, дві золоті медалі у веслуванні на тренажерах, «бронза» в індивідуальній гонці на час на хендбайку, «срібло» у груповій гонці на хендбайку та «бронза» в бігу на візках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!