Львівські комунальники чергуватимуть на свята: перелік гарячих ліній

1279 0
У вихідні дні та святкові дні - 1, 2, 7, 8, 9 січня - у "Львівводоканалі" та "Львівтеплоенерго" працюватимуть чергові бригади, які слідкуватимуть за стабільною роботою тепло- і водопостачання. У разі аварій чи непередбачуваних ситуацій до них можна буде звернутися по допомогу.
фото: z-city.com.ua

фото: z-city.com.ua

Чергові бригади "Львівводоканалу" стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники хіміко-бактеріологічної лабораторії перевірятимуть якість питної води. "У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади, - повідомив головний інженер ЛМКП "Львівводоканал" Анатолій Шимоняк. – Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-51 або 276-20-50".

Читайте також: 1-го січня у Львові не скасовуватимуть рух автобусів

Працівники "Львівтеплоенерго" слідкуватимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання та якісною подачею гарячої води. "У святкові та вихідні дні підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу тепла та гарячої води усім споживачам. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен, в разі потреби, може туди звернутися за номером 15-85", – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!