Львівські музиканти організовують концерт для порятунку онкохворого скрипаля. Де дивитися

3720 0
На концерті прозвучать твори А.Вівальді, Й.С.Баха, Б.Бріттена та Е. Ельгара.
Фото: Петро Чайковський

Фото: Петро Чайковський

Львівські музиканти організовують благодійний концерт для збору коштів на лікування онкохворого скрипаля Петра Чайковського. Захід відбудеться у суботу, 14 листопада, о 15 годині в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові на вулиці Театральній, 11. Про це повідомили організатори.

Читайте також: «Ціна життя». У Львові терміново збирають гроші на лікування хворої на рак мами школярів Будокану

Камерний оркестр «Солісти Львова» у складі артистів оркестру Львівської Національної Опери та Національного драматичного театру ім.М.Заньковецької виконають програму камерно-інструментальної музики. Прозвучать твори А.Вівальді, Й.С.Баха, Б.Бріттена та Е.Ельгара.

Солістами будуть Андрій Чайковський, Оксана Кудринецька, Марта Семчишин, Віктор Семчишин. Диригент – Ігор Муравйов. Вхід на подію вільний.

Кожен зможе пожертвувати кошти на лікування музиканта у скриньку для благодійного збору коштів або на особистий рахунок Петра.

Петро Чайковський тривалий час бореться з хворобою. У чоловіка діагностували помірно-диференційовану аденокарциному сигмовидної кишки cT3NM1, G2 вторинне ураження печінки та медіастенальних лімфовузлів ОЧП, ОМТ.

Петро потребує лікування кожні 2 тижні, воно коштує 80 тис.грн.

РЕКВІЗИТИ для допомоги:

1. 4149 4991 3137 0320 Чайковський Петро Борисович карта Приват (в дописі вказуйте: на лікування)

рахунок: 26205879147389

IBAN UA763052990000026205879147389

ІПН 2771712616

SWIFT code: PBANUA2X

Організатори звертають увагу, що через пандемію кількість присутніх людей в храмі буде обмеженою. Відвідувачів просять дотримуватись дистанції 1,5 метри у приміщенні храму та перебувати у захисній масці. Також відбуватиметься онлайн-трансляція концерту на сторінці Гарнізонного храму

Фото із Фб-сторінки Петра Чайковського

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!