Дітей у Львові запрошують взяти участь у конкурсі анімацій проти пандемії

1566 0
Роботи прийматимуть до 1-го липня 2020.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Фестиваль анімації РавликФест запрошує дітей та підлітків Львівщини подавати роботи на Всеукраїнський конкурс анімаційних робіт «Анімація проти пандемії». Тема конкурсу – карантин та ізоляція.

Учасникам пропонують тему «Розповідаємо дорослим, чому не варто панікувати». Можна поділитись власним досвідом «Чим зайнятись на карантині». Розповісти в формі анімації «Ізоляція для мене це - …». Або підняти настрій собі та глядачам через тему «На карантині – на позитиві». Для тих, кому ці теми будуть затісні, є тема «Я так бачу».

Головна умова – розкрити загальну тему конкурсу, повідомляють організатори.

Участь у конкурсі можуть взяти діти 5-16 років. Потрібно створити анімацію на одну з тем за допомогою будь-якої техніки.

Розмістити мультфільм у соцмережах (Instagram, Facebook, Youtube, TikTok, Vimeo, Coub, Тощо), можна через акаунти батьків, і додати хештег #равликфест2020. Після цього треба заповнити анкету з посиланням на відео.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!