Львівським бізнесменам розкажуть про проблеми та можливості стартапів

1677 0
26 червня о 17:00 у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться безкоштовний майстер-клас «Стартапи: інновації, проблеми і можливості на прикладі фармацевтичної галузі». Відомий підприємець співзасновник та директор з виробничих питань фармацевтичної компанії «Triax Pharmaceuticals» (США) Леонард Мазур поділиться власним досвідом у створенні різних компаній та просуванні нових продуктів на ринку.

Леонард Мазур є співзасновником «Triax Pharmaceuticals» («Triax»), де з січня 2005 р. він займав посаду директора з виробничих питань. Перш ніж приєднатися до «Triax», був засновником та генеральним директором (1995-2005) «Genesis Pharmaceutical, Inc.», компанії, яка виробляє засоби з догляду за шкірою і розповсюджує свою продукцію через дерматологічні кабінети.

Окрім цього Леонард Мазур має великий досвід у продажах, маркетингу та розвитку бізнесу, отримавши його на посадах у таких компаніях як «Medicis Pharmaceutical Corporation», «ICN Pharmaceuticals, Inc.», «Knoll Pharma» (філія BASF) та «Cooper Laboratories, Inc.». Має досвід підприємництва у галузі охорони здоров’я, маркетингу дерматологічної продукції. Є членом Наглядової ради Manor CollegeManor Collegeу Дженкінтауні, штат Пенсильванія (США), інформують організатори.

Участь у майстер-класі безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням.

Майстер-клас буде відбуватися англійською мовою.

Час проведення: 17:00-19:00.

Місце: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька 2а, ауд. 405.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!