Львів'ян на Святі сиру і вина пригощатимуть кавовим вином

3635 0
Цих вихідних, 24-26 жовтня, на подвір’ї Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться ювілейне V Свято Сиру і Вина. Традиційно в рамках Свята запрацює великий Ярмарок сиру та вина, де представлять продукцію як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти. Саме тут для кавоманів та поціновувачів вин Свічкова кав’ярня презентує ексклюзивне кавове вино.
Фото: leperigord.com

Фото: leperigord.com

«Цей напій народився з поєднання доброго вина та свіжої кави світлого обсмаження. Протягом 12 годин вино проходить крізь грубо помелену каву та відфільтровується в окрему ємність, набираючи найкращих смаків високогірної арабіки. Процес відбувається за технологією холодного настоювання, завдяки якому зберігаються унікальні кавові мастила та ефіри, що надають вину характерний кавовий смак», - зазначив баріста «Свічкової кав’ярні» Іван Болгаров.

Також на Святі Сиру і Вина запрацює велика давильня винограду, святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», відбудуться майстер-класи з виготовлення сирних свічок, уроки живопису і картини вином. Свято Сиру і Вина з нагоди ювілею дарує усім повнолітнім гостям келих вина, повідомляють організатори.

Дизайнер по cork-arty Сергій Ткачук спеціально до Свята представить цікаву інсталяцію з винних корків та проведе цікаві майстер-класи із створення аксесуарів з корків для відвідувачів.

Насолодитись вишуканим вином і смачним сиром та просто відпочити відвідувачі свята зможуть у спеціально облаштованій ленд-арт зоні, де всі меблі буде створено із сіна. Традиційно на Святі  відзначать День Сирника та День The Beatles.

Програму Свята можна знайти тут.

Фото організаторів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!