Політична реклама

Львів'ян навчать, як проводити переговори «в кайф»

1796 0
28 квітня у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету, що на вул. Козельницькій 2а, відбудеться майстер-клас професійного бізнес-тренера Ваче Давтяна «Переговори в кайф».

Учасники дізнаються, як правильно підготуватись до переговорів,  зрозуміти істинні потреби клієнта,  як знайти виграшне рішення і зробити пропозицію, від якої неможливо відмовитися, а також про те,  як підтримувати стосунки з клієнтами, отримати бажаний результат і задоволення від процесу переговорів.

Майстер-клас складатиметься із двох сесій і триватиме з 17:15 до 20:30.

Якщо ви хочете, аби на майстер-класі розглянули ваш кейс, напишіть про свою ситуацію у переговорах на скриньку [email protected]

Участь у майстер-класі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

Довідка:

Ваче Давтян − підприємець з 22-річним досвідом ведення переговорів. Професійний бізнес-тренер. Лідер компаній «Промкабель Електрика», «Пан Електро» та «LeaderWay». Місія Ваче – допомогти лідерам стати успішними і щасливими.
У 1993 році з 180 доларами в кишені Ваче переїхав з Вірменії в Україну з дружиною та маленькою донечкою. Тут заснував свій бізнес.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!