Львів’ян попереджають про стан доріг Західного регіону. Оперативна інформація

3088 0
Сьогодні, 14-го січня, станом на 15:00 заторів на дорогах немає, машини можуть нормально проїхати. Водіїв попереджають про лавинну небезпеку та обмеження руху великовагового транспорту в двох областях.
Фото: lwinclub.com

Фото: lwinclub.com

Станом на 15:00 на головних дорогах Львівської та інших областей Західного регіону немає заторів, дорогу розчищено, проїзд забезпечено, - повідомляють на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією рятувальників, жертв, постраждалих та заблокованих автомобілів немає. Звернень громадян, які отримали обмороження в заторах не зафіксовано. Для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні автотранспорту зі снігових заметів на території західних областей залучено 402 од. тех. та 726 чол., з яких від ДСНС - 14 од. тех. та 46 чол. о/с.

Також у ДСНС повідомляють про лавинну небезпеку в Закарпатській області. Уже відбулося сходження 4 снігових лавин у Рахівському районі на автодорогу державного значення Н-09 «Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів»:
- дві лавини зійшли о 20:00 (об’ємом близько 90 м³ ) та о 21:30 (об’ємом близько 30 м³) 13 січня поблизу с. Ділове;
- третя лавина (об’ємом близько 30 м³) зійшла о 6:20 14 січня поблизу с. Костилівка; 
- четверта лавина (об’ємом близько 100 м³) зійшла о 9:10 14 січня поблизу с. Ділове.

Водночас, рух великовагового транспорту обмежено на дорогах державного значення у Закарпатській області (з 8 год 45 хв. 14 січня) та на дорогах Н-09 «Мукачеве – Львів» та Р-21 «Долина – Хуст» в Івано-Франківській області (з 9 год 14 січня).

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!