Політична реклама

Львів'ян просять знімати на камеру водіїв, які палять в салоні автобуса

1167 0
Асоціація перевізників «Львівський пасажирський транспорт» спільно з управлінням транспорту і зв’язку ЛМР розпочинають боротьбу з палінням у громадському транспорті і звертаються до львів’ян з проханням повідомляти про випадки паління у маршрутних автобусах.

«Кожен пасажир міг би зафіксувати навіть на мобільний телефон водія, який палить у салоні автобусу, тим самим порушує вимоги Положення, і надіслати це фото на електронну пошту управління транспорту і зв’язку, а також вказати час, номер маршруту та номерний знак транспортного засобу», - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук. 
Фотографію водія, що палить в салоні автобусу, необхідно надіслати на електронну пошту управління транспорту і зв’язку - [email protected]. Далі фотографія буде передана директору компанії-перевізника і на водія, який палив за кермом, будуть накладена дисциплінарна відповідальність. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!