Львів’ян просять звертатися за компенсаціями за компослуги до жовтня

1975 0
Мешканців Львова просять звертатися за призначенням компенсації через ріст тарифів на комунальні послуги ще до початку опалювального сезону. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: tgn.in.ua

Фото: tgn.in.ua

«У Львові є 10 000 сімей, які отримують субсидію. При підвищенні тарифів таким сім’ям автоматично підвищується рівень субсидій. Ми очікуємо ажіотажу, але наразі його немає. Ми просимо мешканців звертатися за допомогою до початку опалювального періоду. Компенсація призначається з місяця звернення і до завершення опалювального сезону», - зазначила начальник відділу пільг, соціальної допомоги та компенсаційних виплат управління соціального захисту міськради Леся Дронь.

Нагадаємо, з 1 липня в Україні діє новий вид допомоги на оплату комунальних послуг – компенсації додаткових витрат на оплату послуг газопостачання, опалення та постачання гарячої води у зв’язку з підвищенням цін і тарифів на ці послуги. У Львові на отримання такої компенсації претендує понад 15 тисяч сімей.

Як отримати компенсацію за підвищення цін на компослуги у Львові – читайте на Tvoemisto.tv.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!