У Львові з’явиться новий парк. У якому районі

8704 0
Орієнтовна площа нового парку складатиме близько 3,2 га.
Фото умовне

Фото умовне

ЛКП «Зелениий Львів» просить у Львівської міськради дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пилипа Орлика. Як вказано у пояснювальній записці, право постійного користування земельною ділянкою дозволить комунальному підприємству зберегти та використовувати парк на цій території. Про це стало відомо з відповідної ухвали на інформаційному порталі депутатів ЛМР. 

Як вказано в ухвалі, ЛКП звернулось до міськради з метою оформити право користування, аби забезпечити сприятливі та безпечні умови життєдіяльності населення, підвищити рівень озеленення й благоустрій території, а також покращити екологічну ситуацію та оздоровити навколишнє середовище. Окрім того, йдеться і про збереження існуючих дерев та висадження нових зелених насаджень. 

Орієнтовна площа ділянки, яку хочуть отримати у постійне користування, становить 3,2 га та відповідно до зонування вона розташована у межах функціональної зони Р-3 (зона озеленених територій загального користування). 

Нагадаємо, що у львівському парку ім. Івана Франка встановили 20 гніздівель для птахів.
Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!