Львів'ян закликають допомогти зібрати кошти на тепловізор для бригади, що воює під Бахмутом

1123 0
Потужна тепловізійна система допоможе побачити ворога здалеку (на відстані до 4 кілометрів) та зберегти життя українських захисників.
Фото умовне

Фото умовне

Для 10-ої окремої гірської штурмовоі бригади, що воює зараз під Бахмутом, оголосили збір коштів на придбання тепловізора. Необхідна сума, яку потрібно зібрати, становить 350 тисяч гривень.

Потужна тепловізійна система допоможе побачити ворога здалеку (на відстані до 4 кілометрів) та зберегти життя українських захисників. Підтримати ініціативу можна, задонативши кошти за посиланням (Монобанка) або на номер картки: 5375 4112 0500 3739.

Для довідки

10-та окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс» (10 ОГШБр, в/ч А4267, пп В3950) — військове з'єднанняу складі Сухопутних військ Збройних сил України. Базується в м. Коломия. Бригада була сформована у місті Біла Церква 1 жовтня 2015 року. Основним призначенням бригади є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!