Львів'ян закликають перетворювати сміття у мистецтво

3173 0
Сьогодні, 13 січня, о 16.00 годині у Львові в Міському палаці культури ім. Гната Хоткевича розпочнеться екологічний проект «Чи можна перетворити сміття у мистецтво?». Організатори обіцяють продемонструвати які корисні речі можна виготовити із того, що прийнято називати сміттям.

За словами організаторів, зразкова студія образотворчого та ужиткового мистецтва МПК ім. Г. Хоткевича продемонструє мешканцям та гостям міста, що повсякденне сміття, зокрема пластикові корки, можна перетворити в елемент мистецтва, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Корочок — це те, що ми викидаємо не задумуючись. А якщо зібрати багато корочків і зробити пано? В цьому полягає наш еко-проект «Львів древній». Адже такий проект реалізується вперше, як екологічно-мистецький і в тому його фішка»,— коментує керівник студії образотворчого мистецтва Галина Якубишин.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!