Львів’ян запрошують на кастинг до фільму «Довбуш»

6062 0
На кастинг треба підготувати будь-який текст-монолог або прозу тривалістю до однієї хвилини.
Фото: glavcom.ua

Фото: glavcom.ua

6 та 7 червня з 11:00 до 18:00 у Першій Львівській Медіатеці відбудеться кастинг акторів для історичної драми «Довбуш» режисера Олеся Саніна, повідомляє Lviv Film Comission на офіційній сторінці у Facebook.

До участі запрошують акторів 25-65 років та акторок 25-35 років. Учасникам потрібно підготувати будь-який текст, монолог або прозу тривалістю до однієї хвилини.  

Читайте також: Фільм «Жива». Вже не документальний, ще не художній.

Це фільм про українського легендарного опришка Олексу Довбуша. Про те, як народилася і розрослася легенда про карпатського лицаря, що надихає цілі покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть, анонсує ДержКіно України.

Проект цієї картини став переможцем 10-го конкурсного відбору Держкіно у секції ігрових тематичних фільмів «Велич українського духу на прикладах легендарних героїв народного фольклору». Режисером картини є український кінематографіст, автор фільму «Поводир» – Олесь Санін. Сценарій написали Василь Портяк, Максим Черниш та Олесь Санін. Продюсує картину Максим Асадчий.

Контактна особа: Ольга Любарова +38 093 699 83 83


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!