Львів’ян запрошують на майстер-клас про благочинність, ІТ та шоу-бізнес

2223 0
У п’ятницю, 3 червня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «WakeUpMeetings» від Максима Бахматова, ІТ бізнесмена, українського шоумена, продюсера. Тема зустрічі – «ІТ, шоу-бізнес та маркетинг безперспективних об’єктів».
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Модератор зустрічі – Ілля Кенігштейн, засновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій.

Місце зустрічі – Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а, аудиторія 305.

Початок – о 18:30 год.

Під час майстер-класу Максим Бахматов розповість кілька важливих кейсів з ІТ-бізнесу, благочинних проектів та маркетингу, а також історію про те, чому він цілий місяць жив за скляною вітриною магазину на Хрещатику.

Тези зустрічі:

·             ідеї на мільйони доларів: як придумати і продати

·             що таке телеком-акселератор і для чого він потрібен Україні

·             прості уроки успіху у складних ситуаціях

Довідка. Максим Бахматов зараз працює генеральним директором Національного експоцентру України Державного управління справами і має велику ціль перетворити радянський виставковий комплекс у центр інновацій. До цього він реалізував успішні проекти в ІТ, має досвід sales-менеджера, а ще Максим відомий шоумен.

Розпочав свою кар’єру в компанії МТС, далі працював директором з розвитку бізнесу в LeoBurnett, sales-менеджером Samsung в країнах Прибалтики. У 2005 році створив IT-компанію UkrGermanEnterprise (UGE) спільно з німецьким колегою Едуардом Зінгером. Влітку 2014 року UGE зацікавилася відома компанія SoftServe; їхній спільний проект був оцінений у понад $2 млн. З 2006 року Максим розвиває проект ComedyClub в Україні, який за перший рік заробив безпрецедентну суму для українського шоу-бізнесу – $2,3 млн.

Максим Бахматов також благодійник: якось він зібрав за місяць 1,6 млнгрн на лікування дітей із вродженими вадами серця. Влітку минулого року призначений керівником Національного експоцентру України (ВДНГ), який уже переживає реінкарнацію в сучасний інноваційний осередок. Зокрема, ВДНГ спільно з компанією «Київстар» оголосили про створення телеком-акселератора, мета якого – підтримка молодих підприємців та пошук інноваційних партнерів.

Щоб відвідати майстер-клас, будь ласка, заповніть реєстраційну форму.

Благодійний внесок за участь у заході – 200 грн. Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України.

Контактна особа: Лілія Кузік, [email protected], 067 67 56 608.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!