Львів’ян запрошують на онлайн-фестиваль польського кіно «Під Високим Замком». Що подивитися

1496 0
Реєстрація до перегляду стрічок є безкоштовною.
Фото: postmania

Фото: postmania

Із 4 по 13 грудня в онлайн-форматі відбуватиметься фестиваль сучасного польського кіно «Під Високим Замком». Львів’ян запрошують до перегляду низки стрічок.

Зокрема, на екранах представлять таємничий і незбагненний, за словами організаторів, «Чорний мерседес», що розповість про загадкове вбивство в окупованій німцями Варшаві. Глядачі стануть свідками допитів католицького священика, якого співробітник комуністичної безпеки захоче зробити агентом.

Зворушливу історію сліпого віртуоза фортепіано розповість стрічка «Ікар. Легенда про Мєтека Коша». Фільм отримав «Срібних Левів» на минулорічному фестивалі польських художніх фільмів у Ґдині.

Це лише декілька з цьогорічних фільмів, які запрошують львів'ян подивитися під час 9 Перегляду сучасного польського кіно «Під Високим Замком». Реєстрація безкоштовна, а детальнішу інформацію та всі оновлення стосовно фестивалю можна дізнатися за посиланням.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!