Львів’ян запрошують на останню прем’єру сезону у театр ім. Марії Заньковецької

2230 0
У Національному академічному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької актори готуються до останньої театральної прем’єри у цьому сезоні. Уже скоро львів’янам буде доступна для показу вистава, поставлена на твір польської письменниці, журналістки та драматурга Зоф’ї Налковської.
Фото: zankovetska-theatre-lviv.virtual.ua

Фото: zankovetska-theatre-lviv.virtual.ua

Кохання та зрада, віра та сподівання крокують сторінками п’єси польської авторки Зоф’ї Налковської. Її твір «Жіночий дім» («Ціна любові») на яку і поставлена одноіменні вистава. Вона розповідає про життя трьох поколінь жінок, кожна з яких пережила свої біди та нещастя.

Спостерігаючи за дією на сцені, глядач зможе впіймати себе на думці, що кохання має сотні образів. Лише той, хто не кохав по-справжньому зможе щось заперечити.

До уваги глядачів буде представлена режисерська робота народної артистки України Алли Бабенко.

Цікавою є сценографія вистави, адже  художником-постановником цього проекту виступив запрошений фахівець – львів’янин Олександр Оверчук (учень Валерія Бортякова), заслужений діяч культури Польщі, який має чималий досвіт роботи над виставами в Чехії та Польщі.

Тривалість вистави: 2 години

Вартість: від 20 до 150 грн

Прем’єрні покази вистави – 17, 18, 25 червня, 9 липня. Початок вистав о 18:00 год. Квитки можна придбати в касі театру.

Адреса: вул. Лесі України,1

Опублікувала Мар'яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!