Львів’ян запрошують на унікальну виставку графіки

2007 0
Відкриття виставки Зоряни Лильо-Откович заплановане на 21 грудня.
фото надане Зоряною Лильо-Откович

фото надане Зоряною Лильо-Откович

У четвер, 21 грудня, відбудеться відкриття авторської виставки графіки художниці Зоряни Лильо-Откович «Коло».

«Коло не має початку і не має кінця. Безконечник. Ідеальна форма. Ідеальна форма суспільства, яке, на мою думку, складається з багатьох різноманітних кіл собі подібних, які і формують одне велике – коло всесвіту у вічному русі. Моє ж "Коло" сформоване в межах моїх особистих інтересів – коло друзів і рідних, коло вподобань, коло фантазій, коло», – говорить мисткиня.

Назва серії графіки «Коло» Зоряни Лильо-Откович є філософською та знаковою. Коло – древня назва сонця. Коло – символ Неба і Сонця, Нескінченності та Вічності. Коло уособлює і розкриває суть Початку й Конечності, їх нерозривну єдність, бо своїм утворенням демонструє Безконечність. Разом з тим Коло це і сім’я і родина, близькі та дорогі люди, коло інтересів, коло можливостей, коло як буття.

На виставці будуть представлені композиційні твори на тему Родового дерева – одного з найдавніших символів, у поєднанні з сучасними фотознімками.

Відкриття заплановане на 17:00 за адресою: вул. Лесі Українки, 7.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!