Львів’ян запрошують послухати про досвід імпакт-інвестицій в Одесі

1470 0
З ініціативи МФ «Відродження» відбулися два ознайомчі візити для обміну досвідом соціальних інвесторів зі Львова та Одеси.
ілюстративне фото: РБК

ілюстративне фото: РБК

22 червня, о 17:00 відбудеться дискусія «Імпакт-інвестиції в Одесі: корисний досвід для Львова», організаторами якого виступають МФ «Відродження», «Твоє місто», Інститут лідерства та управління УКУ, Бізнес-школа УКУ.

З ініціативи МФ «Відродження» відбулися два ознайомчі візити для обміну досвідом соціальних інвесторів зі Львова та Одеси. 12-13 червня група зі Львова мала можливість ознайомитися з суспільними проектами в Одесі, які започатковані бізнесом і орієнтовані на підтримку та розвиток спільнот, посилення соціального капіталу.

Зокрема, учасники поїздки познайомилися:

  • зі спільнотою та простором 4City – cпільним проектом соціальної платформи «Моє Місто» і креативного IT простору iQSpace. Головним завданням спільноти є створення прикладу соціального підприємництва, генерування грошей для підтримки соціальних проектів, залучення мешканців міста до участі у поліпшенні міських середовищ
  • з Urban music Hall – cучасною концертною залою в серці Одеси. Тут щодня грає класична, джазова та етнічна музика. Серед виконавців – найкращі колективи України і світу. Зала також працює у форматі кінотеатру та лекторію
  • з «Новим відліком» – бізнес-інкубатором для вимушених переселенців та учасників АТО і членів їх родин в АТО
  • з Одеським художнім музеєм – спільнотою Museum for Change
  • з Impact Hub Odesa – центром для соціальних інновацій, коворкінгом, сучасним конференц-центром, майданчиком для культурного дозвілля
  • з Atom Space – ІТ-резиденцією для підлітків
  • з IQ Space and Advance Buisness School – спільнотою просування якісних стандартів навчання та ведення бізнесу. Під час дискусії учасники поїздки поділяться отриманим досвідом та рефлексіями щодо імпакт-інвестування в контексті змін у Львові, а також обговорять можливості  подібних проектів у Львові.

Місце проведення: 305 ауд. Львівська Бізнес-школа УКУ (вул. Козельницька, 2а)

Спікери: Тарас Яценко, Сергій Смірнов, Роман Зафійовський, Анастасія Слюсаренко, Марія Кравченко, Андріан Пукальський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!