Львів’янам пропонують обрати комісію, яка визначить найкращих тренерів

2080 0
Для підтримки талановитих спортивних тренерів, які працюють з дітьми та молоддю у Львові реалізують програму «Дитячий тренер 2015», – інформують в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.
фото: dailylviv.com, fbk.in.ua, portal.lviv.ua

фото: dailylviv.com, fbk.in.ua, portal.lviv.ua

У рамках цієї програми сто кращих тренерів м. Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років, можуть отримати грошову винагороду по 25 тис. грн. Прийом документів тривав від 1 липня до 30 вересня 2015 року. Наступним кроком є визначення комісією кандидатів, які стануть переможцями цієї програми. Відтак зараз управління молоді, сім’ї та спорту ініціює публічну презентацію осіб, які увійдуть до комісії.

Львів’ян просять долучитися до прозорого обрання комісії на фейсбук-сторінці Управління молоді, сім’ї та спорту, де представлено список кандидатів комісії для визначення переможців програми «Дитячий тренер». Якщо вважаєте, що в цю комісію мали б ввійти інші люди, або знаєте таких, яких не представлено у списку, відзначте про це у коментарях.

За словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимира Шнайдера, важливо, щоб робота комісії була максимально прозорою та публічною. Сама ж комісія має складатися з компетентних людей у галузі, які мають за плечима великий досвід та багато зробили для розвитку та популяризації спорту та фізичної культури. Якщо громадськість побачить що є ще достойні люди, яких наразі немає в пропозиціях до комісії, ми завжди чекаємо на пропозиції.

До складу комісії увійдуть як представники Львівської міської ради та депутати, так і представники спортивного середовища та журналісти.

Сьогодні у списку комісії: Галина Слічна – директор департаменту гуманітарної політики; Володимир Шнайдер – начальник управління молоді, сім’ї та спорту; Остапа Іваськевича – депутат Львівської міської ради VI скликання, голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення; Роман Федишин – депутат Львівської міської ради VI скликання, президент Львівської обласної федерації гандболу, підприємець, Ірена Бусь – президент Української федерації сучасного танцю, Олександр Козловський – керівник Української федерації Айкідо Йосінкан, головний інструктор Львівської обласної федерації Айкідо Йосінкан, Володимир Левків – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, відповідальний за спортивну роботу Львівського державного університету фізичної культури, Андрій Орліковський – майстер спорту, тренер з фехтування, тренер Олімпійської чемпіонки 2012 року Яни Шем’якіної, Ольга Зіньків – голова підкомітету зі сноубордингу Федерації лижного спорту України, доцент кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури, Віталій Кулачковський – журналіст.

Довідка. Над програмою «Дитячий тренер 2015» працювали: управління молоді, сім’ї та спорту спільно з лідерами спортивного середовища, керівниками фізкультурно-спортивних товариств, Львівським державним університетом фізичної культури та постійною депутатською комісією молодіжної політики, спорту та оздоровлення.

Серед критеріїв, за якими буде визначено переможців програми основними є такі: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня та організація та участь самого тренера у змаганнях та заходах як приклад для наслідування.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!