Львів’янка Софія Прийма стала чемпіонкою України з крос-триатлону

2017 1
Учасники пропливли 1 кілометр озером Сомине Турійського району, потім їхали велосипедами 20 кілометрів, і після цього ще пробігли до фінішу 6 кілометрів.
Фото: управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Фото: управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Львів’янка Софія Прийма завоювала золото на Чемпіонаті України з крос-триатлону. Про це повідомили у пресслужбі управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львів’яни стали призерами Чемпіонату Європи з важкої атлетики

Третій чемпіонат України з крос-триатлону Polissia Challenge Cup 2019 відбувся на Волині. У ньому взяли участь 120 спортсменів із різних областей України та інших країн.

Чемпіонат стартував із озера Сомин, а фінішували спортсмени у селі Смідин, центрі Смідинської об’єднаної громади. Учасники пропливли 1 кілометр озером Сомине Турійського району, потім їхали велосипедами 20 кілометрів, і після цього ще пробігли до фінішу 6 кілометрів.

Нагадаємо, що торік Софія Прийма стала чемпіонкою Європи з крос-триатлону.


Читайте також:
15 Серпня, 2019 18:17
Марія Приємно що питання спорту у Львові дуже актуальне. Це радує що нація буде зростати здоровою. Ще читала в мережі ([***]s://senior.ua/news/ukraine/u-lvov-zapracyu-dodatok-scho-dopomagatime-pdbrati-lokacyu-dlya-sportu), що американська фірма має розробити додаток для всіх бажаючих займатись спортом у Львові, з дуже крутим функціонолам. Будемо чекати на новинку.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!