Львів'янок кличуть долучитись до мотиваційної програми від мережі EVA

1538 0
Завтра учасниці програми бігтимуть у Львові 4th Molokiya Lviv Half Marathon.
Фото: EVA WOMEN CHALLENGE

Фото: EVA WOMEN CHALLENGE

Мережа EVA запрошує львів'янок долучитись до проекту EVA WOMEN CHALLENGE, що об’єднує жінок у прагненні змінити себе та свої звички, а напркиінці спробувати пробігти марафон. Про це Tvoemisto.tv повідомляють організатори.

Експерти проекту готують програму змін з чітким планом завдань на 4 тижні у напрямках: спорт, здоров’я, правильне харчування, психологія, стиль. Щодня необхідно виконувати завдання, які наближають до бажаних змін, а також заповнювати щоденник, в якому важливо ділитися своїми враженнями.

Учасницям пропонують додаткову мотивацію: подарунки від партнерів проекту – набори для догляду за собою від Dove&Rexona та Lirene, сертифікати від лабораторії Synevo й фітнес-трекери.

Читайте також: Оголошено переможниць п’ятої річниці конкурсу «Мама року-2019»

Щонеділі відбувається розіграш призів серед найактивніших дівчат – переможців обирають експерти мережі EVA серед тих, хто виконує завдання та заповнює щоденник.

«Окрім офіційного сайту у нас є закрита сторінка в Фейсбуці, де ми спілкуємось з дівчатами (а їх вже понад 7 000), відповідаємо на питання, даємо корисні поради та всебічно підтримуємо одна одну. За 2 сезони існування проекту нам вдалося донести до людей, що активний та здоровий спосіб життя – є невід’ємною частиною кожного учасника», – кажуть організатори.

Вони додають, що більшість учасниць ніколи не займались спортом і для них це не просто перший крок, а неймовірний стрибок в особистих досягненнях в спорті.

Читайте також: Львів'янам розкажуть про користь бігу та здоровий спосіб життя

Наприкінці проекту в учасниць є можливість кинути собі виклик та пробігти марафон. Перед кожним марафоном Мережа EVA розігрує 25 стартових пакетів: 10 стартів на 10 км та 15 стартів на 4,2 км. У цьому році 22 учасниці проекту вже підкорили Київський 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon,.

У Львові ж завтра на 4th Molokiya Lviv Half Marathon бігтимуть 19 учасників, більшість з яких не перший рік з проектом та готові підкорити  вже 10 км. А наступним після Львова планується забіг в Одесі.

Рекламна публікація

ТЕГИ: EVA

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!