На правах реклами

«Забезпечуємо усіма необхідними товарами». У EVA розповіли, як працюють в умовах воєнного стану

2166 0
У мережі спростовують негативну інформацію, яку розповсюджують про них та інші торгівельні компанії, у соцмережах.

Мережа EVA працює в умовах воєнного стану та забезпечує громадян товарами першої необхідності, а також співпрацює з місцевою владою та штабами територіальної оборони міст.

Таким чином, EVA відреагувала на хвилю негативних постів у соцмережах про торгівельні мережі України та, зокрема, про мережу EVA.

«Мета таких повідомлень – налаштувати населення проти магазинів і спровокувати до мародерства та атак на магазини. Ця діяльність ведеться для дестабілізації ситуації в України», – зазначають у мережі.

«Дійсно, на час воєнних дій усі акції та знижки було скасовано, але станом на зараз націнка на товари не перевищує 10% від цін, за якими товари було закуплено у постачальників, а соціально значущі товари EVA взагалі продає без націнки. На даний момент мережа магазинів EVA працює на збиток, оскільки поточний дохід не покриває операційні витрати. Рівень цін у роздрібних мережах залежить від цін постачальників», – повідомляє виконавча директорка мережі EVA Ольга Шевченко.

Зазначається, що певний короткий час у мережі не працювали термінали, але технічні проблеми з банками швидко вирішили. Наразі в усій мережі EVA можна оплачувати покупки картками.

Також на сьогодні доступні:

  • можливість списувати бонуси програми лояльності;
  • розраховуватись подарунковими сертифікатами;
  • зняти до 2000 грн готівки на касі магазину.

Окрім того, на певний період в магазинах EVA відключать музику, щоб у разі спрацьовування сирени, її було чутно.

Актуальну інформацію про роботу мережі EVA та допомогу, яку вона надає сьогодні, можна отримувати на офіційній сторінці компанії у Facebook

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!