Львів'янок закликають в'язати чудо-восьминіжок для недоношених діток

9519 0
У обласному перинатальному центрі є декілька таких іграшок, але недостатньо.
Фото: Фейсбук Svitlana Bozhko

Фото: Фейсбук Svitlana Bozhko

Львів’янок, які вміють в'язати гачком, запрошують створювати восьминіжок для передчасно народжених дітей, які перебувають у Львівському обласному перинатальному центрі. Іграшка заспокоює, дитина менше вириває катетери, коли перебуває в інкубаторі. Про це на своїй сторінці пише організаторка акції Світлана Божко.

«Ці іграшки мама прикладає до свого тіла, вони набирають запах, а потім їх кладуть в кувез до дитини. Малятко відчуває запах мами і починає перебирати іграшку, як пуповину, заспокоюється та перестає смикати катетер. У відділенні перинатального центру зараз є декілька», – йдеться у повідомленні.

Охочі долучитись можуть контактувати із Тетяною Штейн у Фейсбуці. Також чимало інформації є в групі Чудо-восьминіжки. Хто не вміє в'язати, може допомогти із закупівлею ниток. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!