Політична реклама

Львів’яни активно голосують. На деяких дільницях – черги

1014 0
Ситуація на виборчих дільницях Львова спокійна, триває голосування. На окремих дільницях черги.
Фото: doba.te.ua

Фото: doba.te.ua

На 11:00 буде відомо попередні дані про кількість осіб, які взяли участь у голосуванні, інформують в прес-службі Львівської міської ради.

У Личаківській районній адміністрації повідомили, що кількість охочих проголосувати на ДВК в районі велика. На дільниці №461960 на вул Б.Хмельницького вже на 08:00 була черга. На 08:30 на цій дільниці вже проголосувало близько 100 людей.

У Шевченківській районній адміністрації повідомили, що ситуація на виборчих дільницях спокійна. Великого ажіотажу наразі не спостерігається. Очікують, що більша кількість людей прийде на дільниці близько 12:00.

На Сихові виборці також активно голосують: так тільки на 08:15 проголосувало 513 виборців.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять позачергові вибори Президента України. Виборчі дільниці працюють із 08:00 до 20:00. Загалом у Львові є 305 виборчих дільниць. В місті налічується приблизно 609 тис. виборців.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!