Львів`яни хочуть купити автомобілі в Польщі та навчитись готувати солянку по-українськи

1091 0

За даними дослідження пошукової системи Яндекса, користувачі зі Львова та області щодня задають більше тисячі запитів зі словами, які висловлюють намір щось купити або продати (враховано запити зі словами "купити", "куплю", "покупка","купівля", "продати", "продам", "продаю", "продаж", "ціна", "вартість", "прайс", "доставка" українською та російською мовами).

Судячи зі ста найпопулярніших запитів про купівлю та продаж, користувачі зі Львова та області найбільше цікавляться автомобілями в Польщі та продажем цуценят німецької вівчарки. Серед тем, які цікавлять львів'ян сильніше, ніж мешканців інших міст, - сільське господарство, одяг і товари для дому.

Також, за даними Яндексу, 0,27% запитів користувачів зі Львова та області містять слова «рецепт» та «як приготувати» — це приблизно 2,5 тисячі запитів щонеділі.

Найчастіше мешканці Львова та області шукають рецепти салатів з тунцем, морською капустою та українські рецепти солянки. У порівняння з іншими містами у Львові популярніші цибульники, чанахи та смажені креветки з лимоном та часником.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!