Політична реклама

Львів'яни за облсуговування лічильників на воду платитимуть вдвічі більше

1070 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради 7 лютого встановив нові тарифи з повірки і обслуговування лічильників холодної води. Для квартири з одним лічильником вартість оплати зросла з 49 до 85 гривень.

Начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець розповів, що востаннє тариф на цю послугу переглядали 2009 року, коли розмір мінімальної зарплати становив 744 грн, а зараз вона становить 1 218 грн.

«Послуга передбачає, що фахівці приїжджають, знімають покази, забирають лічильник на перевірку, встановлюють знову. За два лічильники тариф становить 146 грн, якщо лічильники чотири, а, як правило, це квартири на Сихові, тариф – 264 грн», - сказав Юрій Голець, повідомляє zaxid.net.

З його слів, залежно від класу лічильника, така повірка проводиться раз на 3-5 років.

Щодо тарифів на таку послугу в Україні, зі слів Юрія Гольця, в Луганську це 122 грн, в Києві майже 104 грн, Чернігові - 105 грн, Житомирі – 151 грн, Запоріжжі – 93 грн, у Вінниці – 79 грн.

Рішення вступає в дію з моменту опублікування. Опублікують його у суботу, 8 лютого.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!