Львів’яни записали різдвяний кліп у повній темряві. Відео

3077 0
Львів’яни Troye Zillia представили свій четвертий анімований відеокліп, який створили у співпраці із чорним театром NADIR у абсолютній темряві.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Над створенням кліпу працювали 3 місяці. Хоч здається, що кліп – це комп’ютерна графіка, проте вся анімація зроблена вручну художниками та аніматорами.

“Ми хотіли зазирнути всередину нас, і побачити що з цього вийде. Саме тому вибрали техніку, яка змінює реальність і дає більше місця для фантазій та уяви. Загалом Різдво крім традиційних обрядів щороку підштовхує задуматись про внутрішній світ, спитати себе – хто, чому і навіщо?”, – розповідають творці проекту.

Декорації та анімація для кліпу готувались ще від літа, а у зйомках кліпу взяв активну участь театр NADIR (що в арабській мові означає точку протилежну до зеніту) зі Львова, який ще від 2002 року працює у Львові.

Джерело: Фотографії старого Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!