Львів'яни зможуть безкоштовно перевірити родимки. Куди звертатись

36311 0
13-те квітня в Україні – день діагностики меланоми. Цього тижня львів'ян запрошують безкоштовно перевірити родимки на злоякісні новоутворення, аби попередити недугу.
фото: onco.com.ua

фото: onco.com.ua

«Пройти безкоштовний огляд (перевірити родимки на злоякісні новоутворення) у своєму місті зможе кожен українець» – написала на своїй сторінці у Facebook лікарка та громадська діячка Ольга Богомолець.

Список клінік, у яких можна пройти обстеження можна знайти тут. Для того, щоб потрапити на прийом, попередньо потрібно записатись.

У Львові пройти безкоштовний огляд можна за адресами:

Окрім цього, в рамках проведення «Дня меланоми в Україні» з 10-го по 13-те квітня громадська організація «Стоп меланома» пропонує українцям надсилати знімки родимок на електронну скриньку та отримати безкоштовну консультацію. Адреса, куди надсилати фото: [email protected]

Підготувала Марічка Мишок


 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!