Львовом пройде хода до Свята Героїв. Маршрут

2005 0
За маршрутом ходи можливе ситуативне обмеження руху.
фото: Справжня Варта

фото: Справжня Варта

Сьогодні, 27 травня, відбудеться хода, приурочена до Свята Героїв, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Формуватиметься колона з представників учасників АТО, ветеранських, волонтерських та патріотичних організацій, учасників Революції Гідності та медиків Майдану,  молодіжних громадських організацій та студентської молоді біля пам’ятника Степану Бандері о 12:15.

Читайте також: Сьогодні християни східного обряду відзначають Трійцю. Традиції свята

Маршрут: пам’ятник С.Бандері - вул. Бандери - вул. Коперника - просп. Свободи. Передбачені зупинки колони для покладання квітів до таблиці Є. Коновальця (вул.Є. Коновальця); таблиці Р. Шухевича (вул.Т.Чупринки); пам’ятник М. Вербицькому (вул.Т.Чупринки); пам’ятника Жертв комуністичних злочинів (пл. М.Шашкевича); таблиці жертвам спецслужб тоталітарних режимів (вул.С.Бандери); пам’ятника отцю М. Шашкевичу (вул.Коперника); таблиці патріарху Й.Сліпому (вул.Коперника); таблиці О.Гасину (вул.Коперника); таблиці Р.Дашкевичу (вул.Коперника).

За маршрутом ходи можливе ситуативне обмеження руху. Завершиться хода на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку, де о 14:15 відбудеться громадське віче.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!