На правах реклами

Маленьких львів'ян запрошують до різдвяної хатинки з пряників

4466 0
Майстри Львівської Майстерні Пряників "Юрашки" спекли і виготовили будинок із справжніх пряників. Відвідати "пряничний будинок" можна на Різдвяному Ярмарку в центрі міста.
Фото: "Юрашки"

Фото: "Юрашки"

Над виготовленням трудились понад 20 майстрів.  До речі, будинок оздоблений справжніми пряниками із ароматного тіста. На пряничний будинок використали 150 кг інгредієнтів: з них 100 кг борошна,150 яєць, 18 кг масла і 15 кг цукрового сиропу!

Така атракція в центрі міста сподобається як малечі, так і батькам. А пряники, як один із символів святкового настрою, подарують справжнє відчуття Різдва.

"В ці святкові дні в "Юрашки" завітала справжня казка. В майстерні пряників ви зустрінете справжнього різдвяного помічника. Кожна дитина, яка розкаже віршик чи поділиться бажаннями  - отримає солодкий гостинець від майстерні "Юрашки" з великого чарівного мішка", - розповідає Олена Кумановська, маркетолог Майстерні Пряників "Юрашки", організатор події.

Де?

Навпроти Львівської опери (біля фонтану).

Коли?

Відвідати пряничний будиночок можна ще сьогодні та завтра, 10-го січня.

Нагадаємо, у травні минулого року Львівська майстерня пряників "Юрашки" встановила всеукраїнський рекорд зі встановлення найбільшого будиночка із пряників. На виготовлення рекордного будинку знадобилося  аж 2294 цеглинок-пряників із справжнього тіста, тобто це 500 кг. тіста! Для зведення рекордного пряничного будиночку, Львівська Майстерня пряників “Юрашки” об’єднала усі зусилля своїх пекарів, майстрів та художників, щоб відновити давню традицію і поділитись нею з усіма.

Підготувала Оксана Матійків

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!