На правах реклами

Маленьких львів’ян запрошують на секцію плавання. Локація, ціни

11629 1
Комплекс водних видів спорту «Аквапарк «Пляж» проводить набір дітей віком від 5 до 12 років на секції плавання. Також тут пропонують індивідуальні заняття з плавання для дітей від 1 року.
Фото: aqualviv.com.ua

Фото: aqualviv.com.ua

Для того, щоб обрати для своїх дітей спортивну секцію, батьки звертають увагу на багато чинників: розташування спортивного комплексу, умови тренувань, методологію викладання, тренерський склад та багато іншого. Комплекс «Аквапарк ПЛЯЖ" пропонує свої секції для дітей від 1 року.

«Аквапарк «ПЛЯЖ» має 5 басейнів для різних потреб. Лише тут є окрема сертифікована хімлабораторія, яка перевіряє якість води. Воду перевіряємо  кожні три години. Всі тренери, які в нас працюють, є кваліфікованими і з відповідними методиками тренування плавання», - розповідає Олена Анатійчук, керівник відділу маркетингу комплексу водних видів спорту «Аквапарк «Пляж».

Наразі в комплексі «ПЛЯЖ» триває запис у групи з плавання для дітей віком від 5 до 12 років.

Також доступні такі програми:

– Плавання для немовлят – індивідуальні заняття з плавання для дітей 1-5 років (присутність одного з батьків на тренуванні). Заняття відбуваються по індивідуальному запису. Тривалість 1 заняття – 15 хв.

– Плавання для дітей 5-ти років.  Ранкові заняття для дітей у групі з досвідченим тренером. Тривалість 1 заняття – 45 хв. Заняття відбуваються двічі на тиждень з пн. – пт., на 8.00, 9.00, 10.00 год. та 14.45.

– Плавання для дітей 6-16 років. Заняття відбуваються двічі та тричі на тиждень. Тренування у групі. Заняття проводяться з 15.00-18.00 год., згідно з записом до тренера. Тривалість 1 заняття – 45 хв.

– Водне поло. Секція  для дітей 9-12 років, які вміють плавати. Тренування проводяться тричі на тиждень. Тривалість 1 заняття – 45 хв.

– Заняття з плавання для людей від 17 років. Заняття індивідуальні – проводяться згідно з домовленістю з тренером (двічі, або тричі на тиждень, тривалість тренування – 45 хв.).

Ціни: навчання плаванню у групі (за попереднім записом) або індивідуально з тренером. Вхід через Аквапарк. 8 занять /1 міс (діти 3-12 років, пн. – пт. 7:00 – 16:00) – 350 грн. Тривалість перебування 1год. 30хв. Кожна додаткова понадлімітна хв. – 2грн. Вартість одного заняття – 43,75 грн. 

Детальніше про те, як проходять заняття для маленьких львів’ян, дивіться у відео:

Для запису та інформації про вартість телефонуйте: (032) 263-60-55

м. Львів, вул. Кн. Ольги, 114 Аквапарк "ПЛЯЖ"

www.aqualviv.com.ua


Читайте також:
26 Вересня, 2018 16:01
Сергій Молодці, сам люблю плавати і радий, що подібні пропозиції є в нашому аквапарку. До речі подібну пропозицію ще бачив в Хмельницькому аквапарку [***]s://7okean.com можете глянути кому цікаво.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!