Український плавець вийшов до фіналу Ігор в Токіо, встановивши олімпійський рекорд

2692 0
Український плавець виграв попередній заплив на 800 метрів вільним стилем
фото: 24 спорт

фото: 24 спорт

24-річний український плавець Михайло Романчук став переможцем попереднього запливу на 800 метрів вільним стилем на Олімпіаді в Токіо. Він вийшов до фіналу змагань із результатом 7:41.28, який є олімпійським рекордом.

Як повідомляє Sport.ua, українець випередив найближчого переслідувача, німця Флоріана Веллброка, який продемонстрував результат 7:41.77. А ще один українець, 29-річний Сергій Флоров, посів четверте місце і також кваліфікувався до фіналу із результатом 7:47.67.

Читайте також: Українська фехтувальниця покинула Олімпіаду в Токіо після першого поєдинку 

Додамо, що фінал змагань відбудеться в четвер, 29 липня, о 04:30 ранку за київським часом.

Нагадаємо, на старті Олімпіади в Токіо збірній України вдалось здобути дві бронзові медалі. 20-річна дзюдоїстка Дар'я Білодід стала третьою у ваговій категорії до 48 кг, а 37-річний Ігор Рейзлін завершив виступ на третьому місці у фехтуванні на шпагах. 

Українка Олена Костевич не змогла завоювати медаль і посіла четверте місце у фіналі змагань кульової стрільби (10 м) на Олімпійських іграх в Токіо, а львів'янин Павло Коростильов у кваліфікаційних змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів серед чоловіків став четвертим, хоча до останнього пострілу претендував на срібну нагороду.

Сьогодні, 27 липня, збірна України здобула третю медаль на Олімпійських іграх-2020, знову «бронзову». Медалістами Ігор в Токіо-2020 стали Олена Костевич та Олег Омельчук, які здобули третє місце у змішаному командному змаганні в стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!