«Маркетинг територій». У Львові відбудеться форум про маркетингову стратегію

720 0
Tvoemisto.tv транслюватиме панель «Маркетинг територій».

Сьогодні, 24 вересня, з 12.30 по 13.45 год у Львові у межах Forum West #Marketing відбудеться панель «Маркетинг територій» за участю проректора Українського Католицького Університету Дмитра Шеренговського, директора школи вільних та небайдужих Олеся Пограничного та Head of Regional Development у Українська академія лідерства Любомира Шимківа. 

Модератором панелі буде директор медіа-хабу «Твоє Місто» Тарас Яценко. У межах  Forum West #Marketing обговорюватимуть те, як формувати ефективну маркетингову стратегію в період значної динаміки ринку. 

Крім того, основними завданнями форуму є ознайомлення учасників з тенденціями розвитку сфери маркетингу, обговорення актуальних проблем в маркетингу та варіанти їх рішення і налагодження комунікацій між учасниками семінару.

Tvoemisto.tv транслюватиме панель «Маркетинг територій» на каналі в YouTube та сторінці у Facebook о 12.30-13.45 год.  

Повну програму форуму читайте за посиланням.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!