Маршрут автобуса №47а продовжили до Рясного

9270 0
Кількість автобусів на маршруті збільшать до 20-ти.
Фото: АТП-1

Фото: АТП-1

У Львові змінили схему руху автобуса №47а, який нині курсує від проспекту Червоної Калини до площі Різні. Автобус №47а сполучатиме проспект Червоної Калини з мікрорайоном Рясне.  Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому сьогодні, 26 квітня.

Частину нової схеми — продовження маршруту до вулиці Варшавської — погодили ще 12 квітня, після чого маршрут продовжували ще двома рішеннями, водночас автобус продовжував курсувати до площі Різні. Коли саме автобус змінить маршрут, за словами в. о. начальника управління транспорту Олега Партики, наразі невідомо. В АТП-1, яке обслуговує маршрут, точної дати також ще не називають.

Читайте також: Коли приватні перевізники Львова куплять нові автобуси

Автобус курсуватиме через проспект Чорновола, вулиці Варшавську, Тунельну та Шевченка. Як пояснив раніше в коментарі Tvoemisto.tv Олег Партика, таке рішення ухвалюють, аби не запускати на маршрут №50 автобуси великого класу.

Читайте також: Усі нові автобуси МАЗ та Електрон планують обладнати Wi-Fi

Додамо, що на маршруті їздить 13 автобусів великого класу МАЗ та Електрон. Після погодження всієї схеми тут має курсувати близько 20 автобусів. Раніше ці автобуси сполучали Сихів та станцію «Підзамче», однак із січня кінцеву зупинку повернули на площу Різні.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!