Особисті повідомлення Instagram об’єднали із Messenger

3000 0
Ті, хто використовує Messenger, можуть писати в Instagram без необхідності завантажувати новий додаток, і навпаки.

В Instagram ввели нову систему повідомлень. Тепер користувачі можуть під’єднати приватні повідомлення з месенджер соцмережі Facebook, йдеться на офіційній сторінці Фейсбуку.

Користувачі також отримають наклейки для селфі, спільний перегляд відео на Facebook Watch і IGTV, а також можливість налаштувати автоматичне видалення повідомлень через деякий час.

Читайте також: Які соцмережі зараз найпопулярніші та як почати там працювати

«Зараз люди спілкуються в приватних просторах більше, ніж коли-небудь. Понад мільярд людей вже використовують Messenger як місце для спільного використання, спілкування та висловлювання думки з родиною та друзями. Ось чому ми підключаємо програму Messenger та Instagram. Так ви матимете доступ до найкращого досвіду обміну повідомленнями, незалежно від того, яку програму ви використовуєте», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що СБУ пропонує продовжити заборону «Вконтакте» ще на три роки.

ТЕГИ: соцмережі

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!