Політична реклама

Мешканців вул. Стрийської у Львові на час Євро-2012 змусять залишати авто вдома

1137 0
У дні проведення у Львові матчів «Євро-2012» мешканцям вулиці Стрийської доведеться залишити вдома свої авто – їм не видаватимуть перепусток, які дозволили б людям потрапити на перекриту на цей час для в’їзду вулицю.

 

Про це журналістам інтерактивного проекту «Особистий прийом» телеканалу ZIK повідомили у департаменті «Євро-2012» Львівської міської ради.

«Ми вже отримали три тисячі заяв на отримання перепусток на 9, 13 і 17 червня у зону навколо стадіону. Однак вирішили: якщо видаватимемо так багато перепусток, то перекривати цю частину міста не буде жодного сенсу. Тому цим людям перепусток взагалі не будемо видавати», – пояснив заступник директора департаменту «Євро-2012» Олег Вілюра.

Нагадаємо, у три дні матчів – на 9, 13 і 17 червня – рух транспорту буде обмежено у 1,5 км зоні навколо стадіону «Арена Львів». Вулиця Стрийська буде закрита від перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка до Кільцевої дороги. А периметр закритої зони включає вулицю Вернадського, Кільцеву дорогу, вулицю Проектовану-7 та Проектовану-8.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!