Політична реклама

Міськрада погодила проектну документацію трамвайної лінії на Сихів

1028 0
Виконком ЛМР погодив передачу проектної документації та позитивних експертних звітів щодо трамвайної лінії на Сихів від управління капітального будівництва «Львівавтодору», що є замовником цього будівництва. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Будівництво трамваю на Сихів від вул. Свєнціцького до вул. Угорської коштуватиме близько 428,63254 тис. грн. Трамвайна лінія від вул. Угорської до вул. Вернадськорго обійдеться у 313,2822 тис. грн.» – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, ухвалою міської ради від 24.05.2012 №1568 ЛКП «Львівавтодор» надано дозвіл на укладення кредитного договору, а ухвалою №1569 – дозвіл на укладення договору-гранту з ЄБРР на інвестицію у продовження трамвайного маршруту №4 до Сихова.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!