Михайло Хвойницький поновився на посаді директора львівської філії Суспільного через суд

2119 0
Зараз у структурі телеканалу немає посади директора, філії НСТУ зараз очолюють продюсери та менеджери.
фото: Дивись.інфо

фото: Дивись.інфо

Пустомитівський районний суд Львівщини задовольнив позовні вимоги колишнього директора львівської філії НСТУ Михайло Хвойницького та поновив його на посаді директора філії, - повідомляє Zaxid.net.

Суд визнав незаконним наказ філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Львівська регіональна дирекція» про звільнення Михайла Хвойницького з роботи. Він також зобов'язав НСТУ виплатити Михайлу Хвойницькому 27,4 тис. грн зарплати за час вимушеного прогулу та відшкодувати йому 12,1 тис. грн витрат на правову допомогу.

Читайте також: ТРК «Львів» закрила програму «Концерт вітань»

Голова НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що апеляція на це рішення уже подана, а також уточнив, що у структурі філій НСТУ уже немає посади директора, а філії очолюють продюсери та менеджери.

Нагадаємо, продюсеркою Львівської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії (UA: Львів) є Уляна Антоник, яка працювала на радіо «Львівська хвиля», ZIK, програмною директоркою львівської FM-радіостанції «Вголос». Менеджером львівської філії суспільного телебачення є Олександр Бузюк із Рівного, який раніше очолював «Громадське радіо».

Михайло Хвойницький працював на львівському телебаченні з 18-ти років, почавши з посади асистента телеоператора у 1974 році. У 1990 році перейшов на роботу як телеоператор в одну з перших в Україні недержавних телекомпаній «Міст», яку згодом і очолив. У 2004-2011 роках очолював обласну комунальну телекомпанію «Львів-ТБ». Львівське обласне телебачення він очолив у 2015 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!