Політична реклама

На 18:00 на Львівщині проголосувало понад 60% виборців

801 0
Явка виборців у Львівській області станом на 18:00 годину становить 62%. Про це сьогодні, 25 травня, під час виборчого марафону повідомила виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Як пише видання Вголос, у Львові в цілому голосування проходить спокійно, ніяких особливих системних порушень не фіксують.

За словами Оксани Дащаківської, найбільша частина зафіксованих скарг – на списки виборців.

«Цих скарг не так багато, як було, наприклад, в попередні роки, але вони є. Дільничні виборчі комісії неякісно прореагували на звернення виборців і вчасно не змінили адресу місця голосування », – додала вона.

Наступним порушенням, за її словами, є непоінформованість виборців щодо голосування за місцем прописки. «Були виборці, які думали, що вибори загальнонаціональні. І якщо вибори стосуються президента, то не залежно де ти прописаний – у Яворівському районі чи у Львові – можеш голосувати де захочеш у Львівській області», – додала вона.

За її словами, це свідчить про те, що правова свідомість громадян ще знаходиться на достатньо низькому рівні. «Серед поодиноких правопорушень, також було наполегливе прохання від жінки проголосувати за пенсійним посвідченням замість паспорта», – додала Оксана Дащаківська.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!