На кількох вулицях Львова немає води. Коли відновлять

2616 0
На кількох вулицях проводять ремонтні роботи водогонів.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

До 16:00, у зв’язку з роботами на вулиці Медової Печери, 69, без води залишилися всі будинки на вулицях Глухий Кут, Каштанова, Латвійська, Майорівка, Медова, Медової Печери, Садівнича, Соколина, Стешенка, Ярошинської. 

До 14:00, проводитимуть ремонтні роботи на вулиці Стрийській, внаслідок чого відключено водопостачання за адресами вулиця Стрийська, 93-99 та вулиця, Рубчака, 17а, а також всі будинки вулиць Замкова, Кордуби, Папарівка, Татарська. 

До 15:00 здійснюватимуть аварійне відключення води на вулицях вул.Листопадна, 11, 16, Угорська, 7, 9.

До 17:00 вестимуть роботи на вулиці Грінченка, 4б, унаслідок чого без води лишились вулиці Грінченка (всі будинки), Творча (всі будинки) та Чигиринська (всі будинки).

Через роботи на вулиці Топольній, 9, без водопостачаня всі будинки вулиць Райніса, Волошкова, Сріблиста, Сеньковича та прилеглі, а також вулиця Пулюя, 29.

До 16:00 замінюватимуть стояк холодної води на вулиці Героїв Упа, 76.

До 16:00 25 січня, проводитимуть капільний ремонт із заміни холодного водопостачання, у зв’язку з чим води не буде на вулиці Володимира Великого, 121.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!