На Київщині з'явилося укриття зі спальними місцями й душовими кабінами

1706 0
Інноваційне укриття розташоване у селі Гореничі за адресою вулиця Гайдая, 10.

У селі Гореничі в Київській області у житловому будинку облаштували укриття зі спальними місцями, санвузлами й душовими кабінами, повідомили в Білгородській територіальній громаді. Укриття має площу близько 400 м², воно умебльоване лавами для сидіння та двоярусними ліжками.

Для підігріву води в укритті встановили бойлери, безперебійне живлення забезпечує генератор. Сховище має два виходи та пожежну сигналізацію.

Приміщення відремонтували за кошти Білогородської сільської ради.

Нагадаємо, на Київщині тривають роботи по відновленню та будівництву сучасних укриттів. Найчастіше їх облаштовують у школах та садочках. Загалом на Київщині у навчальних установах Київщини вже облаштували 1085 сховищ. Це 86% шкіл та садків області, які можуть працювати в очному або змішаному форматах.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!