Політична реклама

На літо у Львові з'являться нові авіарейси

1194 0
Зі Львова у літній період можна буде полетіти до Сімферополя, Анталії, Хургади, Тівата та Геракліона. Про це сьогодні, 31 травня, під час брифінгу повідомив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев.

Він розповів, що нещодавно відкрито нові напрямки до Вроцлава і Кракова. «Відкритий додатковий напрямок на Москву. Найближчим часом відкриються літні рейси», – розповів Роман Гонтарев.  – Також планується відкриття рейсу в Салоніки.

За словами Романа Гонтарева, до кінця року очікується збільшення кількості авіарейсів і напрямків. Зараз із різними компаніями ведуться переговори.

Нагадаємо, під час Євро-2012 львівський аеропорт планує прийняти 50 тис. осіб. 15 травня завершили реконструкцію злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, яка передбачала її продовження із 2510 м до 3305 м. Біля аеропорту і вокзалу обладнали нові зупинки громадського транспорту.

Джерело: Zaxid.net

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!