На Львівщині сталася ДТП, в якій загинули троє людей, серед них – дитина

17333 0
Одна з машин загорілася, три людини загинули, шестеро травмовані.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У ніч з 24 на 25 серпня, о 23.05 год. у Львівській області сталася смертельна ДТП, повідомляє ДСНС.

За даними рятувальників, в селі Попелі на автодорозі Т-14-15 Мостиська-Самбір-Борислав зіткнулися два легкових авто, одна з машин загорілася.

У результаті ДТП загинули три людини, серед них – дитина 2005 року народження.

Травми отримали шестеро людей, постраждала дитина 2004 року народження.

Усіх постраждалих госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

До гасіння пожежі та деблокування людей з машин залучили 12 рятувальників і спецтехніку.

Згодом, як повідомили у Поліції Львівської області, водія – учасника ДТП, внаслідок якої загинули троє осіб, відразу затримали. Крім трьох загиблих, внаслідок зіткнення «Фольксвагена Пасат» та «Фольксвагена Гольф» семеро осіб отримали тілесні ушкодження.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф», за кермом якого перебував мешканець того ж міста віком 40 років.

Внаслідок зіткнення водій «Гольфа» та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років, від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали ще троє пасажирів «Гольфа» – двоє 19-річних та одна віком 17 років, жителі одного з сіл району – усіх доставили у лікарню. Також за медичною допомогою звернулись водій «Фольксвагена Пасат» та троє його пасажирок – мешканки Борислава віком 18, 19 та 22 роки.

Фото ДСНС України та Поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!