Політична реклама

На Львівщині дороги загального значення відремонтують за рахунок комунальних

1150 0
Комісія з питань транспорту та зв`язку Львівської обласної ради погодила фінансування ремонту доріг загального значення за рахунок коштів для комунальних доріг, інформує прес-служба Львівської обласної ради.

З державного бюджету не виділяються кошти на утримання доріг загального користування, а вони в області у жахливому стані, зазнчають члени комісії. 

Комісія розглянула питання щодо будівництва, реконструкції та капітального ремонту доріг загального користування Грушів-Добросин та Угринів-Хоробрів. Реконструкції та капітального ремонт доріг міжміського сполучення Львів-Тернопіль, Львів-Івано-Франківськ та Львів-Луцьк, а також щодо заходів зі збереження і доведення до відповідного технічного експлуатаційного стану доріг загального користування місцевого значення.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!